maanantai 31. lokakuuta 2011

 

Olohuoneesta.. Ideoita otetaan vastaan, uudistukset on aina tervetulleita!

Ensimmäinen blogikirjoitus!

Ihanaa syksyä kaikille! Vaikka illat pimenevät ja väsymys koittaa iskeä,
ajattelin kokeilla tällaista vaihtoehtoa syysiltoihin :)

Katselin töissä sisustuslehtiä ja mietin mistä kaikesta haaveilen.. Unelma matkasta jonnekin kauniiseen paikkaan, kylpyhuoneremontista... Lautalattiasta, joulun tunnelmasta vai Pentikin nojatuoleista?
-Ja kyllä, olen malttamaton! Haluaisin kaiken nyt ja heti, mutta valitettavasti ainakaan tällä parturikampaajalla ei sellaisia säästöjä ole, eikä tule olemaankaan lähiaikoina - ensi keväänä syntyy esikoiseni <3

Muutama viikko sitten tehdyn Ikean ja kirppisreissujen tuloksena aloin sisustamaan alakerran takkahuonetta. Käytiin ystäväni kanssa myös pikkuruisessa kukkakaupassa, jossa ikkunaverhot oli ripustettu heinäseipäisiin. Onnekseni tuttuni asuu maalla! Viiden euron sijoituksena sain neljä heinäseivästä. Yksi roikkuu kettingeillä komeasti takkahuoneen ikkunan yllä.. Maalia se minun makuni mukaan vielä tarvitsee, enkä ole löytänyt sopivia verhojakaan siihen vielä! Kuvaa luvassa kun projekti on valmis :)

Takkahuoneen nurkkaus :)

Tässä välissä voisin kertoa itsestäni, asunnostani, intohimostani sisustukseen ja elämäntavoistani.

Asun 90m2 rivitaloasunnossa, jossa on kolme kerrosta, parveke ja pieni piha. Asunto oli sellainen löytö, johon rakastuin ensinäkemällä, vaikkakin persoonalliset tilat antavat haastetta ihmiselle, jolla kaikki pitäisi olla "just eikä melkein".

Ammatiltani olen vuoden verran ollut parturi-kampaaja, ennen sitä työskentelin tavaratalon kassalla noin neljä vuotta.
Sisustuksessa rakastan harmoniaa, vaaleita sävyjä... Mielestäni sisustus voi olla myös tumma - jos rauhallisuus tuntuu ja näkyy siitä. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan :) Poikaystäväni välillä manailee käytännöllisyyden puutetta huonekaluissa tai tavaroiden sijoittelussa, mutta viis siitä! - kuhan silmä lepää ja on kaunista (edes hetken, ennen kun kyllästyy) .

Harrastelen vanhojen huonekalujen kunnostusta ja projekteja muutaman vuoden ajan on riittänytkin.. Kaikki tietysti itse opeteltua - kurssit kun vievät arvokasta aikaa, jota tuntuu aina olevan niin vähän!
Ps. Koska olen vasta aloittelija tässä, pahoittelut nykyisistä ja tulevista sähläyksistä ;)