lauantai 18. helmikuuta 2012

Kevättä hmm... ilmassa?

Aivan ihanan runon bongasin ystävänpäivänä jostakin foorumilta, minkä sitten tolle mun omalle jöröjukalle kirjottelin.

Sinun ei tarvitse kertoa minulle 
kuinka suuresti minua rakastat, 
jos vain jaksat hidastaa askeltasi omiini sopiviksi, 
kun aika tekee minusta hitaan ja vanhan. 
Sinun ei tarvitse myöskään kertoa, 
että olen sydämesi valittu, 
jos vielä vuosienkin jälkeen silmilläsi jaksat väkijoukosta 
etsiä minun silmäni, ja jäädä niihin kiinni. 
Jos vain jaksat ymmärtää minua silloin, 
kun en itsekään itseäni ymmärrä, 
ja pysyä samassa huoneessa kanssani silloin, 
kun olen itse itsellenikin sietämätön, 
en koskaan vaadi sinua todistamaan rakkauttasi minuun. 
Sinun ei tarvitse kertoa minulle, 
kuinka suuresti minua rakastat, 
mutta kerro Rakkaani silti. 
Kerro usein, 
jotta rakkauden kipeä korvani kuulisi sen, 
mitä vapiseva sydämeni jo tietää

-SUURI KIITOS RUNON TEKIJÄLLE!-





Minä nautin vielä monta monta lisäpäivää kevään tunnelmanluojista; tulppaaneista. Maljakossa kun ne olivat jo nuukahtaneet, leikkasin varret pois ja laitoin ne matalaan maljaan uiskentelemaan. :)



Ostin Kauniit Kodit lehden, ihan kannen perusteella. Ja tein taaaas sen virheen että en sen enempää selannut lehteä, koska kannessahan näkyy kaikki mikä lehden sisällä minua kiinnosti! Pitäs oikeest lopettaa tää kannen mukaan lehden osto. :D Mutta, omaa hölmöyttä on turha valittaa.. minkäs teet.. :o


Ainiiiiiin, ja koska mun ihana mies oli koko ystävänpäivän töissä ni se ei kerenny käydä mulle mitään ostamassa (ihan niiku aikasemmin ei ois voinu?:D) mut, se oli askarrellu mulle töissä lahjan. Kieltämättä aika söpö se on. <3 Siis tää lahja, ja mun mies.





keskiviikko 15. helmikuuta 2012

käytävän muodonmuutoksia

Eteiskäytävän muutoksia... :) Kaikkihan ei vielä ihan valmista oo, mutta onpas ihana nähä miten jo pelkällä tapetilla saa niiiiin paljon valoa <3


Tämä kuva siis ennen mitään remonttia, kun aikaisemmat asukkaat asuivat vielä talossa. 


Tapetteja on otettu pois.. Pitää muistaa siis katsoa avoimin silmin kuvia, koska nämähän vaa pahenee koko aika.. :D



Ja tältä siis näyttää nyt.. Melko hirveeltä.. muuut, loppujen lopuks enää lattia ja listat niin sehän ois melkee siinä sitte ;)


Listat tulee olemaan: 
(vas. kattolista ja oik. jalkalista)







perjantai 10. helmikuuta 2012

Makuuhuoneessa alkaa muuttua..

Makuuhuoneeseen ostin Starkista Herba- malliston ruututapetin, johon hieman rakastuin! :) Sitä laitoin vastakkaisille seinille, ja muihin seiniin Borosanin valkoista tapettia, mitä tulee muuallekin kotiin.. 


Toi kaappi laitetaan umpeen, joten ootan että joku sen
umpeen laittais, että pääsen tapetoimaa! :)
Ja sitten ois vielä katon uusiminen ja laminaatin
asennus. Sit mie kannan sängyn ja muutan tonne <3


Tähän "syvennykseen" meille tulee ainakin tv, mistä saisin Ikean (olisko ollut Märkor) tv-kaapin? :/ Mistään ei meinaa enää löytää kivoja ja suht edullisia tv-kaappeja! 


Minusta toi tapetti on ihanaa, koska se on melko neutraali (miehen kaverin sanojen mukaan) ja se siis sopii harmaan ja beigen kanssa :) Ja jos innostun väreihin, ni luulen et nekii sopii ton kanssa!

Nojuu, aattelin kuitenkin, että tosta seinästä missä näkyy toi irrallinen kaappi, tulee sängynpäätyseinä. Haluisin kyl uuden sängynrungon.. Tollasen missä olis jalkopää vapaana.. :) Siihen päähän sais jonkun korin, minne vois päiväpeitteen aina laskea, koska oon ollu ihan pulassa kun ei tohon nykyseen mahdu/sovi mitään minkä päälle sen vois aina laittaa... JOLLOIN se pyörii lattialla kaiket yöt. :(


Tänään ainoa, mitä olen saanut aikaseksi, on pölypunkkien tappoprojekti - petivaatteet oli ulkona! ja kävin ostamassa huomiset herkut BabyShower juhliin.. ;) Ihanaa kun pääsee tyttöjen kanssa viettää aikaa ja hemmottelee hyvän ruoan ja juoman merkeissä. <3 Loppupäivä on mennyt telkkaria töllötellessä ja päiväunia ottamassa... ;) Täydellinen laiskottelupäivä siis takana!! 



keskiviikko 1. helmikuuta 2012


HUH, mikä alkuviikko!


Eli maanantaina meistä tuli virallisesti talon omistajia <3 siitä ollaan onnellisia! Toivottavast se talo kans pitää meidät onnellisin, eikä ala temppuilee pahemmin ;) + haettiin 100m2 laminaattia ja kaikki laatat! Jaksoin kantaa ehkä 9pakettia laminaattia, joten siinä oli avokille urheilua kerrakseen!

Tiistaina käytiin hakees miehelle kans perheauto (tosin sen tarpeilla, pojilla täytyy ilmeisest olla omat lelut) NOH, isofix kiinnitykset löytyy takapenkiltä, pääasia ;) Ja HUOM, käytiin Ikeassa.. en ostanut mitään ja selvisin sieltä ulos alle tunnissa, mihin on laskettu kahvitauko.......... En olis uskonu että sellasen päivän nään..


Ainii! ja viime sunnuntain löytöjä OllinOnnista;

Ihanan mallinen tuoli, KYMPILLÄ!




Iskän tädin miehen kuvaamia muistoja, jotka Olli oli teettänyt
postikorteiksi, näistä parhaat valitut pääsevät kehyksiin!
Kortteja siis myytävänä OllinOnnissa.






Muutama päivä ollaan nyt sit vietetty maalamisen ja tapettien repimisen merkeissä yms sellasissa hommissa ja tänäään pääsin vihdoin tapetoimaan! Eli kaks seinää maalasin (sävy: LAASTI x487)


Pikkasen näyttää kuvassa ruskeelle, mutta ei se noin iso ero oikeesti oo.. :) Tavotteena kuitenkin on että seinän sävy käy harmaiden sekä beigen väristen tekstiilien kanssa :)  Luultavasti ihan hyvä tulee! Ja tosissaan tänään kävin hakemassa 23 rullaa tapetteja.. eli hommaa riittää ;) Olohuoneeseen maaliseinien lisäksi, sekä käytävään tulee Borosan-mallistosta aivan valkoinen sileäpintainen tapetti. Melko helppo oli laittaa, vaikkakin yksin hieman hidasta hommaa.. Ihanaa kun alkaa näkyä muutoksia!

valkoista,valkoista <3


Huomenna tapetointi jatkuu.. Remonttimies aloittaa ens viikolla, joten silloin alkaa tapahtua ja pöly lentämään ;)