perjantai 30. maaliskuuta 2012

Varaslähtö pääsiäiseen

Parina päivänä oon innostunu tekemään Pirkka-mainoslehtisen pääsiäisherkkuja! Oo miten hyviä onkaa ;) Ollaan siis herkuteltu!





















Nimesin ton vadelma-sitruunakakun Joonaksen-päivä kakuksi, koska se oli vähän niiku nimpparikakku mun miehelle :) Vaikka en niinkään sitruunan mausta välitä, oli kyl tosi hyvää ja niiku huomaa - kuviakaan en "kerenny" ottaa ennen ku melkee koko kakku oli syöty.



Ja meillähän ei oo tapana nirsoilla annosten koon kanssa :D mitä enemmän - sitä parempi!

Tänään sitten innostuin tekemään pikapashaa hedelmäsalaatilla! Pikkukaupassa ei ollut passionhedelmiä, niin laitoin sen sijaan päärynää. Toi oli niiiiin SUPERhyvää ja kevään makusta ja näköistä että suosittelen kaikille. <3


Oli lisättävä toi herkullisen näkönen sitruunanpuolikas-
kuva tänne vielä, kun se näyttää niin houkuttelevan
kesäiseltä. <3


Ja hei, kohta on HUHTIKUU <3

-N-

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Mielenrauhaa ja sydämensykkeitä

Voi iltavirkkujen iltavirkku. Tai sitten tuo vauva vaan osaa pottuilla mulle ennen ku on ees syntyny. Tänään on siis rv 40+3 ja niin hiljanen päivä kaikin puolin liikkeiden kanssa, että koko päivä menny tarkkaillessa niitä.. No päätin kuitenkin mennä tarkistuttamaan tilanteen... Ihan vain varmuuden vuoksi. Eka puoltuntinen meni nopeasti käyriä tutkiskellessa ja miettien mitä kaikki viivat ja numerot tarkoittaa.. Kätilö haki käyrän lääkärin katsottavaksi ja jouduin istumaan vielä toiset puoli tuntia siinä mehulasin kanssa.. Aika ei enää mennyt ihan niin nopeasti, kun tuntui että jokin on varmasti pielessä..




















Tunnin (ja mehun) jälkeen kuitenkin kaikki oli ok, ja käyrä alkoi näyttää viiden minuutin välein lieviä supistuksiakin - kätilö toivotti tervetulleeksi luultavasti jo ennen 4.4 (silloin siis käynnistetään) koska supistukset olivat niin tasaisia. :) Hope so! En kestä enää tätä hermoilua, olis jo niin kiva nähdä kun pikkunen hengittää ja liikkuu <3 Jaokei, ehkä myös alan toivoo että se hieman jännittävä synnytys olis jo takana päin. :)










Ostin HobbyHallista tämmöisen setin, johon kuuluu Isofix-telakka, turvakaukalo ja matkarattaat. Hintaa noille tuli muistaakseni reilut 600e - pitää toivoo että kestää ja on tarpeelliset. Kuitenkin meillä kuljetaan auton kanssa melko paljon, joten ajateltiin että matkarattaita voi melkein pitää autossa koko ajan.. :) Helppo sitten vaihtaa kaukalo telakasta rattaisiin!

maanantai 26. maaliskuuta 2012

ZzzzZZz...

Makuuhuoneen muodonmuutoksia matkan varrelta.. :)









Ylhäällä vasemmalla kuva on otettu ennen kuin edes omistimme taloa, sen jälkeen kolme muuta kuvaa on otettu remontin aikana.. :)

JA NYT...


Makuuhuoneemme näyttää tältä:





Kehdon siirsin makuuhuoneeseen, koska siellähän se meidän tuhertaja tulee aluksi nukkumaan.. :) Suunnitelmissä on vaihtaa ruskea senkki valkoiseen ja kesällä maalata puinen kaappi ja tuoli myös valkoiseksi. Kolme kalustetta meillä jotka ovat vielä ruskeat.. Toivottavasti makuni ei ihan heti tule vaihtumaan tuohon tummaan puuhun.. ;)



One Lovely Blog Award



Kiitokset siis ihanasta päivänpiristäjästä nekkkikselle, jonka blogia alan tästä lähtien seuraamaan aivan varmasti. http://nekkkis.blogspot.com/ 


One Lovely Blog Award " pelisäännöt ":

1.Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random-faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 parhaalle blogille/bloggaajalle
1. Asumme mieheni kanssa ensimmäisessä yhteisessä kodissa (aikaisemmin asunnot ovat olleet minun) jonka ostimme pari kuukautta sitten.
2. Meille pitäisi syntyä poikavauva millä hetkellä hyvänsä. <3
3. Totuttelen omakotitalo elämään.
4. Olen nauttinut joka ikisestä hetkestä ollessani äitiyslomalla - kun olen saanut laiskotella juuuri sillon kuin itse haluan!
5. Rakastan kaikkea sisustuskrääsää. Voisin ostaa kaikkea ihanaa pientä koko ajan, vaikka niille ei olisi edes mitään paikkaa..
6. Saatan syödä suklaalevyn alle viidessä minuutissa.
7. Haaveilin/haaveilen omasta kukkakaupasta vaikka minulla ei selviä hengissä kukat yleensä kahta viikkoa kauempaa... ;)
 
 
 
Tunnustuksen sekä palkinnon pistän eteenpäin heille: 
(ja koska olen melko tuore bloggaaja, en ole kerennyt käydä seuraamaan useampia blogeja joten tässä muutama ihana.)
 
 
 
 

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Suklaakakku kaapinasentajille

Sain joululahjaksi ystävältä kivan purkin:


Ohjeet kakun tekoon oli aika helpot ;)

Purkin sisältö kulhoon
Vaahdota kolme munaa toisessa kulhossa
Lisää vaahto ja hieman jäähtynyt voisula (1,5dl) purkin aineksiin
Paista voidellussa uunivuoassa n. 20min 200 asteessa





Nam nam! Tarjoilin vaniljakastikkeen ja nompparellien (miten se kirjotetaan?:D ) kanssa.



Oma työhuone!!

Oon niiiin onnellinen kun vihdoinkin tänään sain oman askartelupisteeni valmiiksi! Mulle aikasemmin on ollut niin tuttua se että ripottelen tavaroita minne sattuu ja kun jotain tarvitsisin, ei ole edes pienintä ajatusta minne sen olisin voinut laittaa.. Joten olen joutunut kääntämään koko kodin ympäri - enkä ole aina silloinkaan sitä tavaraa löytänyt.

En oo ikinä omistanu oikeasti kunnon työskentelytilaa, missä on kaikki mitä tarvitsen; asiapaperit, askartelutarvikkeet, tietokoneen -ja kameran tarvikkeet ym ym.. Tää tunne on ihan sanoinkuvaamattoman onnellinen. Tänne huoneeseen aion tästä lähtien kerätä kaiken sisustustavaran mille ei vielä ole paikkaa, yksinäiset kynät ja paperit, ja kaiken sen pikkukrääsän mikä meillä yleensä pyörii laatikosta laatikkoon - pöydältä toiselle.


Tosissaan esteenä sille etten aikaisemmin ollut saanut työpistettäni valmiiksi, oli se ettei mieheni ollut saanut aikaiseksi laittaa mittatilaus kaappeja seinälle, jossa meillä on myös sähkökaappi. Tänään sitten sen kavereiden auttamana ne laittoi kaapit paikoilleen ja palkaksi tein pojille tortilloja ja kakkua!

Sanoinko jo miten onnellinen oon?



No, melkein heti sen jälkeen kun olin saanut kaapit täytettyä askartelutavaroilla, muistin etten ollut keksinyt mitään vielä pöytälevyksi Ikeasta ostamille pöydänjaloille.


Pyysin vielä, että pojat laittaisivat pari peiliä paikoilleen. Kuten oltiin mieheni kanssa sovittu - ei tehdä reikiä seiniin ennen kun olen TÄYSIN varma järjestyksestä/esineen paikasta, joten luovuttiin ajatuksesta lähes heti. Ja olin taas masentunut puuttuvasta pöytälevystä, kunnes mieheni sanoi että laita nyt se peili siihen pöydäksi siksi aikaa. Asenteeni oli "heh heh.................." Hetken sulateltuani sitä että mun sisustuksesta viis veisaava mies oli keksinyt jotain mitä minä en, kokeilin peiliä pöydäksi.




















Annoin itselleni periksi ja kehuin miestäni ajatuksesta, joka oli tehnyt minut kahta enemmän onnellisemmaksi! Tuskimpa enää edes menen teettämään lasia pöytälevyksi, joka alunperin oli siis ollut suunnitelma. Nyt siis istun hyvällä mielellä uuden pöytäni ääressä, enkä malttaisi liikkua minnekkään! <3

Ps. Tänään on siis THE DAY, eikä poitsu anna merkkejäkään että olis halukas tulemaan.

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Vitriinin sisältöä..

Kiitos kivasta ideasta kuvailla vitriinin sisälle Villa Harmonian bloggaajalle!

Multa löytyy ilmeisesti vielä sama vitriini, joten pahoitteluni jos tuntuu kopioimiselta, mutta ajattelin että hyviä ideoita on hyvä kierrättää!











-Ja vieläkin odottelen Ikean lähetystä.. (ei mitenkään tylsää ei)

Lallalaa lauantai!

Tajusin taas eilen kuinka ihania ystäviä mulla on.. En enää uskalla lähteä itse Ikeaan (laskettu aika on huomenna) niin kaks ihanaa päivän piristäjää lähti hakemaan mulle kaikkea kivaa... :) Toivottavasti vaan löytävät kaikki, koska kun kaksi MIESTÄ lähtevät ostamaan sohvapöytää, valokuvakehyksiä ym pientä ei voi koskaan tietää mitä sieltä tulee ;) Oon vieläkin ihan ihmeissäni miten maailmassa voi olla miehiä, jotka lähtee vapaaehtosesti kahdestaan Ikeaan.

Noh, tällä viikolla kävin Hemtexissä, josta löysin aika kivoja pöytäliinoja..




Kellokin on löytänyt oman paikkansa. :) Ei minusta ollenkaan tyhmä, vaikka ajattelin ensin että sen pitää roikkua jossain, esim kettingissä..


Ja vaikka joka vuosi ajattelen etten mitään narsisseja osta enkä pääsiäistä laita, niin kuitenkin jostain syystä noita ihania kevätkukkasia meillekin ilmestyy. :)

Ps. Eilen oli rankka päivä. -Meidän takkahuoneen katosta tiputti vettä! Ja kaiken kukkuraksi mies oli töissä, ja jouduin panikoimaan muutaman tunnin yksin kotona asiaa.
Olin jo suunnitellut autojen myymiset ym kattoremontin tekemisen takia, mutta kuulemma hätä ei ole tämännäköinen (toivottavasti) vaan miehen ryömittyä välikatolla ja paikattua vuotavan kohdan asia ei ollutkaan niin iso kun luulin.
-Katosta ei tiputa enää vettä, mutta kaipa tuo pitää tarkistaa vielä parin päivän päästä.

-Ikean kotiinkuljetusta odotellen, Niina-





torstai 15. maaliskuuta 2012

Tänään on ollut tosi väsynyt päivä.. Aamulla käytiin hoitelemassa asioita ja puolen päivän jälkeen olikin mulla ja miehen mukaan "kaikilla talon kissoilla" päiväunien aika. Ehkä tästä vielä tänään käynnistyy??



En mä kyllä näitä kahta karvakasaa vaihtais mihinkää, vaikka ne välillä tosi ärsyttäviä onkin.. :)

Muistakaa levätä ja nauttia päikkäreitä <3

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Herkuttelua!

Miedän lempiruoka tällä hetkellä on:

Pippurinen kinkkuherkkusienikastike!

200g ylikypsää saunapalvikinkkua
1 sipuli
200g herkkusieniä
1rkl öljyä
3rkl vehnäjauhoja
5dl maitoa
100g mustapippurijuustoa
1/2dl maustekurkkua hienonnettuna
1/2dl persiljaa hienonnettuna


1. Suikaloi kinkku. Kuori ja hienonna sipuli. Valuta neste sienistä.

2. Kuullota sipulit rasvassa pannulla. Lisää sienet ja kinkkusuikaleet. Paista hetken aikaa (sienien neste tulee haihtua). Sekoita joukkoon vehnäjauhot.


3.Lisää pannulle maito ja paloiteltu juusto. Keitä muutama minuutti samalla sekoittaen. Lisää lopuksi maustekurkkuviipaleet.