perjantai 29. kesäkuuta 2012

Hengähdys sisustuksesta

Kaikki into kodin laittoon on hävinnyt johonkin..Ideoita olisi enemmän kuin koskaan, mutta inspiraatiota ei meinaa löytyä mistään... Toisaalta, olen kyllä ollut niin rakastunut tohon pikkumieheen ettei mitään järkeä. <3 Jotenkin tuntuu että jokainen hetki se oppii jotain uutta ja kasvaa aivan liian nopeasti. Meillä on mennyt ihan loistavasti ja mielestäni ihanaa on se, että pieni mies käy nukkumaan ihan itsestään kun hänet laittaa omaan sänkyyn unilelun kanssa :) Vaikka pelkäsin, että syliin nukuttamisesta tulee tapa jota harjoitan vielä viiden vuoden päästäkin.

Parina päivänä olen ollut auttamassa ystävä pariskuntaa jotka ostivat paritalon puolikkaan.. Remontti-into on siis siirtynyt sinne ja haaveilen salaa jo uudesta projektista.. (ja jos mieheni lukee tämän, tiedoksi vain että aina saa haaveilla ;) ) 

Siis kattokaa nyt miten ihana se on <3

Ps. Mistä löydän ihanat verhot keittiöön? IDEOITA?
(tietty valkoiset, jossa vois olla hieman jotain tekstiä mustalla tms..)


Tu seras toujours dans mon coeur


sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kalansilmästä... ;)

Sauna on siis pienenpieniä viimeistelyjä vaille valmis! AH, rakastan <3


Takkahuoneesta :)

Kaikki rottinkijutut saivat mennä takkahuoneeseen - näyttää hieman orvolta... ;D

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Vieraissa ;)

Mistä te saatte inspiraatiota sisustukseen? Mulle lehtien ja tv-ohjelmien lisäksi vierailu ystävällä antaa uusia ideoita ja energiaa sisustamiseen! Ja sitä mieltä olen, että tästä kodista saisi moni muukin ideoita omaan kotiin. Ystäväni asuu kerrostalo kaksiossa, jossa on pieni lasittamaton parveke.

Ihana koti <3






















Siinä ripaus ihania yksityiskohtia upeasta kodista <3



Juhannusta ja saunaa odotellessa,
Niina

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Uutuuksia!

Hei vaan hei ja terveisiä Tallinnasta! Saa nähdä pääseekö nää saunaan juhannuksena. Alkaa tulla hieman kiire lauteiden kanssa.. ;) Ah, viikko on alkanut reippaana; eilen päiväreissu Tallinnassa kolmen tunnin yöunilla oli ihana, mutta ei se ikinä rentouttavaa ole vaikka siihen pyrkiikin... Noh, nyt on minulla ja ystävälläni tatuoinnit vallan uudet! ;)



Suosittelen!


Mies oli paneloinut eilen saunan loppuun ja pääsin tänään käsittelemään sen. Joo, "hauskaa" oli se kun laivalla oltaessa ukko soittaa että jos hän kävisi ostamassa saunan käsittelyaineen...(ja käsittelisi sen) Luultavasti kaikki laivan terassilla istuneet kuulivat kuinka koitin selittää että haluan RUSKEAN sävyn, ei vaaleanruskean vaan TUMMANruskean. Noh, mies siellä toisessa päässä koittaa ymmärtää mikä on tummanruskea, ja kovaan ääneen selitin että sellanen harmaanruskea, ei mikään keltanen. Jonkin aikaa siinä rautalangalla koitin saada mieheni ymmärtämään että minkä värinen saunasta pitää tulla. (mieheni olisi siinä vaiheessa halunnut vielä vaalean saunan joten voitte ymmärtää pienen jännitksen tunteen) ja loppujen lopuksi sanoin suunnilleen näin: "ei oo kivaa tulla kotiin ja käydä itkemään jos se sauna näyttää ihan kamalalta."


Ihana rakkauspari, ihana rakkauskaupunki

Puhelu päättyi kuitenkin mun osalta aika luotettavin mielin, kunnes myöhemmin illalla kun juteltiin ja kysyin että nooooh minkälaisen purkin ostit. "No mustan". Mun reaktio oli siihen lähinnä "......miksi?" Ja vastaukseksi saan: "No etkö sä mustan siitä halunnu?" huoh... Ei se kuitenkaan sitä ollut käsitellyt, niin ajattelin että kerkeen seuraavana päivänä hakea uuden sävyn.. :D Kuitenki sitten kun menin kotiin ja näin testilaudat niin aattelin että höh.. kokeillaan!





















Tänään kun sudin ensimmäistä seinää, oli melko sekavat tunteet. Seinä näytti ihan sinisen vihertävän hirveältä. Koska ei tosissaan mitään ihan mustaa saunasta haluttu, niin laimennettiin saunavaha puoleksi vedellä. Toivon siinä että ehkä se siitä kun kaikki pinnat on vedetty.. Kuivuessaan pinta näytti vaaleammalta vihertävän sinertävän hirveältä. Vasta kun kaikki pinnat oli valmiit ja näin kokonaisuuden, lopputulos oli mielestäni (ja miehen mielestä) aivan täydellinen <3 Juuri sopivan harmaa, juuri sopivan ruskea, juuri sopivan tummuinen ja juuri sopivan elävän näköinen. IHANAA!
Eikä sauna näytä enää mielestäni yhtään liian valoisalta, kun taas vaaleilla paneleilla oli.



Miltä näyttää? :)


Ps. Sadepäivinä kannattaa nauttia raikkaasta luonnosta ja ehkä myös herkutella!


Lettujen kanssa marjasosetta, mansikkakermavaahtoa sekä banaaniviipaileita!


Ainiin, tatuointi kuvaa laitan heti kun jaksan käydä räpsimään ;)


lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kohta pääsee saunaan!

Ihanaa... kolmen kuukauden odotuksen jälkeen tuntuu vihdoinkin, että kohta pääsee oikeesti oman kodin saunaan! <3 Toinen päivä saunaremonttia menossa ja nyt on melkeen jo seinät paneloitu. Halusin, että paneleissa näkyy puunoksien kuvia, ja valittiin kuusipanelia, ei sellaista reikäistä - vaan hiukan parempaa. Kattoon meillä tulee led-valaistus - ei "tähtikuvio" valoja, vaan reunoja pitkin kiertävät. Oooo, oon niiiiiin innoissani. Värimaailmasta en oo kyllä ihan varma vielä, mustaa olin suunnitellut mutta tällä hetkellä mieleni kääntyy ehkä enempi tumman ruskeaan. Kuitenkin sen voi sitten sutia mustaksi vielä - toisinpäin hieman hankalampi. Täytynee alkaa mallailla seinäpanelien hukkapaloihin eri värejä. En jotenkaan luota kaupan mallipaloihin. Kuitenkin, riippuuhan se ihan puusta minkäsävyinen on lopputulos..

Eilen


JA tänääään :)


 Ei HITTO! Tällä sekunilla tajusin, että eihän uuden tatuoinnin kanssa edes voi saunoa!!! VOI EI! :D Noh, saa nähä miten käy. Maanantaina tatuointi, ja viimeistään juhannuksena saunaan. Haha... Voi himputin himputti.........

Meinasin viel avautuu siitä et ärsyttää ku remontin keskellä on sotkusta eikä mielenkiintoo siivota, mut se jäi nyt melko taka-alalle...

torstai 14. kesäkuuta 2012

ostosriippuvuutta?

Luitte kai uutisen, että tutkitusti shoppailevat elävät pidempään? Tän tutkimuksen perusteella uskon eläväni aika vanhaksi! :D Oon ihan varmasti riippuvainen shoppailuun.. välillä menee kyl ylikin ja pahasti. Tällä viikolla ostin kirpparilta "puuhevosen" (eli tarkoitettu kukkien istutusta varten) vauvan huoneeseen koristeeksi.. Voihan siinä vaikka nalle ratsastella?


Oon varmasti yksi niistä harvoista, joka tykkää käydä myös ruokakaupassa (Prismassa).. Voisin tutkia kaikkia eri paketteja ja uusia juttuja vaikka kuinka kauan esim. ruokaosastolla.. plussaa tietenkin on sellainen kauppa (Prisma) josta löytyy vaikka ja mitä muutakin kun ruokaa... ;)

Tänään kävin tosissaan asioita toimittamassa kaupungissa. Noh, päätin että käyn ostamassa nopeesti pojalle hellehatun, kun eipä viitsi oikeen enää pipoa pojalle päähän laittaa. Tuntihan siinä vierähti kun hatun ostin... Kröhöm... (ja ostin itselleni jakun heinäkuussa oleviin hääjuhliin - sen mä tarvitsin välttämättä!)




Ostin mä oikeesti jotain tarpeellistakin tänään! Veneenpohjamaalia! (30e siitä pienestä purkista oli mielestäni aika paljon.. Oisin ennemmin ostanut jotain kivaa sillä rahalla). Kävin sutasemassa sen - jos saisi veneen joskus laskettua.

Ens viikon maanantaina lähdetään luultavasti ystäväni kanssa käymään Tallinnassa päivämatkalla. Voi olla että kun tulen takasin, ihossa saattaa olla jonkunlainen yllätys kotiin ;)

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kesäinen kotipäivä

Kävin kampaajalla, ja otin jostakin lehdestä kääretorttu ohjeen jota halusin kokeilla.. + kokeilin sitten samalla ensimmäistä kertaa sokerimassan käyttöä!

En muista millä nimellä kääretorttu oli lehdessä joten nimesin sen

- Mansikkainen tuorejuustotorttu -

Tarvitset:

Pohjaan:
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täytteeseen:
2dl kermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
1 dl hilloa
100g mansikoita

1. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita keskenään perunajauhot ja leivinjauhe. Lisää vaahtoon.

2. Levitä taikina uunipellille ja paista 225 asteessa 8-10 minuuttia. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille jäähtymään.

3. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tuorejuusto, sokeri, vaniliinisokeri ja hillo.

4. Laita täytteen päälle pilkotut mansikat, kääri rullalle ja anna jähmettyä hetki jääkaapissa.

Itse koristelin siis melko rumalta näyttäneen kääretortun valkoisella sokerimassalla ja mansikoilla :)
(rumalta näytti siis siksi koska en saanut rullattua hyvin)

JA unohdin hillon, mutta tuli silti hyvää - ei oo ainakaan liian makeeta ton sokerimassan kanssa!




Mun uus tukka! Koitan kasvatella tot omaa väriä pikkuhiljaa ;)