torstai 25. lokakuuta 2012

Takkahuone, taas.

Bloggausmasennus on iskenyt tänne.
Monesti olen uhonnut, että opiskelen itseni pintakäsittelijäksi, sähköasentajaksi, rakennusmieheksi ym..
KOSKA, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin odottaa että joku muu tekee jotain. Odottaa, kun itsellä olisi aikaa ja innostusta jos vain osaisi. Siintä siis juontaa bloggausmasis, vanhemmillani ei ole vieläkään valmista, koska nimeltä mainitsemattomat apumiehet eivät ole tehneet omia töitään ;)

Okei, siis on valmista sinänsä, oven karmien listat sekä kaakeliin porattava tanko on laittamatta - mutta silti. Sisäinen perfektionistini ei kestä sitä :D En halua mennä viimeistelemään sellaista joka ei ole valmis.
Ja koska olen kovasti täällä uhonnut tekeväni remonttia, niin en haluaisi postailla paljon muita juttuja. Hölmöä? JOO! Mutta tällä hetkellä saa luvan olla hieman ärsyttävä :D

Viime postaus oli takkahuoneesta, koska luulin että peltikaappini unelmani oli romuttunut. Tänään meille kuitenkin kotiutui



Ja minä tykkään. Ja koska keräilin kaikkia tavaroita sinne pitkin taloa - lähes kaikki muut huoneet ovat sekasorron vallassa. Täytyneekin mennä istumaan takkahuoneeseen ;) Ihanaa tulevaa viikonloppua kaikille! :) Viikonloppuna meinaan paneutua blogien maailmaan, on jäänyt lukematta kaikki! Toivottavasti mun pinspiraatio alkais pikkuhiljaa tulla normaaliksi..

10 kommenttia:

  1. Oiii ihanat nuo kaapit!! <3 ihana takkahuone! <3
    Se on kyllä niin ärsyttävää kun ei ite osaa jotain tehdä ja joutuu ootella et jotain kiinnostaa auttaa..:P
    Toivottavasti bloggailumasis menee pian ohi! <3 Mä käyn täällä kurkkimas vähän väliä josko ois jotain postausta tullut!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina ja hyvää nimpparipäivää myös sinulle ;)Mikä löytö tuo kaappi olikaan... Netistä kun katsoo niin ei paljon alle satasella löydä.. Sain tingittyä 30e ;)

      Juu, kovasti koitan! Ehkä piristyn nyt kun kohta saa alkaa höpsöttelemään joulua <3

      Poista
  2. Aivan mahtava tuo kaappi! Mukavaa perjantaita :)

    VastaaPoista
  3. Eikä, miten ihana!! :) Meillekin sopis (=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkaamassa sinun blogia, kirjauduin lukijaksi jotta muistan tulla kurkkailemaan kuinka sisustus edistyy ;) Hyvältä näyttää! :)

      Kiitos, on kyllä aika <3

      Poista
  4. Ooh, ompi muute aivan mahottoman hieno kaappi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippu! :) En kyllä vuosi sitten olisi uskonut että meille muuttaa tuollainen joku päivä ;)

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi !