lauantai 19. marraskuuta 2011

Omakotitalosta unelmointia

Käytiin tänään katsomassa potentiaalista omakotitaloa.. Talo on yksikerroksinen, keittiöremontti tehty. Kaikki muu vaatisikin isompaa tai pienempää remonttia. Kaikkien laskelmien mukaan, asuminen ja muut kustannukset jäisivät kuitenkin pienemmiksi kun nykyinen tilanne.. Jännittävää!

Nyt olenkin siis tämän illan miettinyt mahdollisia remonttikuluja, sisustusta ja minkälaisia pintoja haluaisin EHKÄ mahdolliseen uuteen kotiin..

Sauna ja kylpyhuone on suurin remonttikohde.. Molemmat siellä on melko tilavat, joten mietinkin olisiko helpompi/viisaampi vaihtoehto tehdä pieni kodinhoitotila pesuhuoneeseen ja jättää yksi huone (mahdollinen makuuhuonetila) "ylimääräiseksi" vai tehdä siitä isompi kodinhoitohuone. Haaveiluja saunasta ja kylpyhuoneen värimaailmasta..


Tämän kuvan löysin Suomelan esimerkkisaunoista.. Mielettömän kaunis!! Tämän tyyppistä voisin haluta..



Kylpyhuoneen laatat haluaisin pitää mahdollisimman ajattomina ja vaaleina, kontrastina ehkä harmaata? Kuitenkin tunnelma saisi olla mahdollisimman rauhallinen ja viileä..

 

Lattialaatta                                             Seinälaatta

Kylpyhuoneesta seuraavana olisi takkahuone.. Takkahuoneeseen mietin samantyylistä harmaata laattalattiaa. Sisustus olisi harmaa/valkoinen. Ihanat Ektorpin nojatuolit, johon harmaat taljat, kynttilälyhtyjä ja seinät voisi olla vaalean harmaat tai valkoiset. Ehkä puolipaneeli?? :)







Ylhäällä kuva Tilan yhdestä ihanasta sisustuksesta, vieressä harmaa lampaantalja jotka olisi ihanat nojatuolien päällä <3 Alla unelmalaminaattia, jota johonkin haluaisin ehdottomasti, sekä kaunis lyhty, jonka tyylistä takkahuoneeseen haluaisin.

1 kommentti:

  1. Heippa! Kiva, kun jätit viestiä blogiini, niin löysin tänne sinun kauniiseen Sisustus Unelmaasi :) Kaunis koti sinulla ja jäänkin seurailemaan tulevia postauksiasi!
    Niin ja onnea tietty uuden rouhealle blogillesi sekä esikoisen odotukseen!
    Sunnuntaiterkuin Liisa Vaniljaisesta

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi !