perjantai 11. marraskuuta 2011

Kokeilin nyt tällaista ideaa.. Hetki sitten laitoin ruokapöydän takana olevalle seinälle vanhan naulakon, kun en mistään haluamaani edullista lautashyllyä löytänyt.. Minusta hylly on oikeastaan aika kiva tuossa, mutta nauloihin piti saada jotain roikkumaan. Ja koska kevään muuton jältiltä multa löytyy vieläkin kolme pahvilaatikkoa, mitä en ole saanut tyhjennettyä, niin laitoin sieltä löytämäni kehyksen roikkumaan naulakkoon.

Kehystin vanhan kokkikirjan sivuja joissa on mm ohjeet kahvin keitosta :) Hauska lukea miten hyvät kahvit keitetään ;) Esimerkiksi jotta kahvi maistuu hyvältä, on huolehdittava että pannun hoidosta. "Silloin tällöin on hyvä keittää pannussa tuhkaa tai soodaa ja vettä ja sen jälkeen sumppia, jotta lipeän maku häviäisi". :)














Tässä kuvassa näkyy ruokailu"tilani" :) Verhot ovat Ikeasta, puupenkki ja tuolit ovat perintölöytöjä ja vanha  talonpoikaispöytä ja naulakko on paikallisesta Ollin Onnista, joka myy vanhaa tavaraa. Lankkupöytä ja naulakko oli alunperin vaalean sinertäviä, mutta maalasin ne valkoisiksi. Pöytälevy on ennen käännetty toisin päin leipomista varten, ja pohjasta saattaa vieläkin löytyä hieman vanhoja taikinan jämiä :)
Kahdelle tuolille kuvan edessä en ole tehnyt mitään, ne on suoraan navetasta tulleita. Puupenkin olen myös maalannut vihertävästä valkoiseksi. :)

Hyllyn päällä on Arabiaa, vanhaa sekä uutta. Olen melko hyvin onnistunut pitämään muratinkin elossa, vaikkakaan en kovin hyvä kukkien hoitaja ole :)

3 kommenttia:

  1. Aim laavin it <3
    Hei ihanat noi taulut :) Voisit lahjottaa mulle muutaman sivun tosta kirjasta ;)

    terkuin Satukka

    VastaaPoista
  2. no voisit tulla lahjottaa pari ideaa joku päivä mulle ;)nii, kuka sano et kehyksis pitää kuvat olla?!

    VastaaPoista
  3. Mä tulen...
    Niihin rojekteihin tarvis pari lasipurkkia, kynttilän jalan ja lautasen :)
    Näil päässää jo pitkälle ;)
    -S

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi !