sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Voikun joka päivä olisi lauantai!


Hohhoijaa.. Taas se on kohta uusi viikko edessä ja arki koittaa..

Jotenkin tuntuu että viikonloput vaan kuluu aivan liian nopeasti! Olen varmaan loman tarpeessa. Toisaalta, uuden työpaikan johdosta, minulla ei vuoteen olekaan ollut kuin viikko lomaa. Voihan se olla myös, että tämä ikuinen pimeys ja sade masentaa vähän myös.

Jotain piristystä kuitenkin! Kävin tänään OllinOnnissa http://www.ollinonni.fi/ (paikallinen vanhan tavaran liike) hakemassa viime viikolla varaamani keinutuolit. Lähinnä terassille niitä ajattelin.. -eli yksi projekti lisää! Mistä piristystä/energiaa tehdäkin niille projekteille jotain?? Vanhempieni varastot alkaa olla jo melko täynnä mun "rojuja" niinkuin iskä sanoo.. :) Ja kuvaa en tietysti tajunnut ottaa, ennen kuin vein ne varastoon!! :(

Ainiin! Eilen käytiin katsomassa taas sitä taloa, josta aikaisemmin kerroin. Miten voikin mieli vääristää paikkoja, siellähän oli ihan erilaista kuin muistin! Muutama kuva, jonka sain napattua ilman, että perheen lapset olivat kuvassa (tulevia mallipoikia varmaan, kun niin paljon kamerasta tykkäsivät.. ;))


Tämä kuva ns. käytävästä,perällä oleva oviaukko vie tulevaan välihuoneeseen, josta joskus saa mahdollisesti yhden makuuhuoneen. Vasemmalla ovet eteiseen, pieneen makuuhuoneeseen ja keittiöön. Oikealla ovet erilliseen wc:seen ja makuuhuoneeseen.


Kuva olohuone ja ruokailutilasta :)


Kylpyhuoneesta. Tänne siis tulisi valkoinen seinälaatta ja harmaa lattialaatta. Haaveena sadevesisuihku <3


Erillinen wc on nyt tämännäköinen. Paneelit tulisi valkoisiksi, kaakeliseinästä en ole ihan varma vielä, mutta välitapetit tulevat muuttumaan kaakelin kanssa sopiviksi, mitä kaakeleille sitten tuleekaan käymään! Voi olla että valintani on kuitenkin kaakelien uusiminen, koska tapetiksi haluaisin tämän Boråsin tapetin

 

Oli ihanaa käydä katselemassa vielä tarkemmin kaikkia koloja, koputella seiniä ja kurkkimassa ovien taakse.. Elikkäs kaikki tilat lattiasta seiniin tullaan uusimaan. Kattoja mietin ensin, mutta sovimme että katot saavat jäädä. :) Ja tietysti sauna ja kylpyhuone kokonaan.. 

Mattiovi Arki mallisto                    

Välioviksi ajettelin tämän tyyppisiä ovia, ja haaveena olisi saada nähä pariovet mahdutettua tuonne ensimmäisen kuvan perällä olevaan oviaukkoon, jossa tällä hetkellä on haitariovi. Voi olla että seinää joutuisi purkamaan.... saa nähdä mihin saan toisen osapuolen suostuteltua ;)


Tältä näyttää uusittu keittö, jonne ei tarvii muutoksia tehdä! (Paitsi vetimet ja muita pieniä yksityiskohtia) Laminaatti keittiössä on minusta kaunis, ja mietittiinkin, että laitettaisiin samanlainen koko asuntoon. :)

Ja voi että miten ihania ne pikkupojat olivatkaan! En enää malta odottaa että saan oman pikkupojan syliin <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi kommentistasi !