lauantai 5. marraskuuta 2011

Tylsän tylsiä hetkiä ja niiden aikaansaannoksia!

Pitkästä aikaa viikonloppu ilta, jolloin on tylsää ja yksinäistä. Tämä lauantai päivä on vietelty ihan kotosalla, aamu alkoi kupilla kahvia ja siivouksella. Sain vihdoinkin myytyä myös Ikean Ektorpin kahden istuttavan sohvan, jolle ei täällä uudessa kodissa tilaa ollut. Sen jälkeen veinkin poikaystäväni synttäreiden viettoon ja lähdin itse keräämään pajun oksia..

Tässä tekeleeni loppujen lopuksi.. Minusta siitä ehkä puuttuu jotain? :o
Tein rungon siis pajun oksista jotka kiinnitin toisiinsa ohuella rautalangalla. Lisäsin kuusen oksia ja sammaleisia luumupuunoksia. Suihkutin hieman hopeaa koristelusprayta ja lisäsin Tiimarista ostetut koristepuolukat <:




Ja eilen tein takkasytykkeitä, tuli aika kivoja joululahjoja <3

Elikkäs munakennoista olen repinyt nuo ja uittanut sen jälkeen sulassa steariinissa! Koristeluun käytin kimalleliimaa. :) Kiitos ihanasta ideasta kuuluu Sisustus Aitan bloggaajalle :)















2 kommenttia:

  1. Poikkesin taas katsastamaan, mitä kivaa olet tuunaillut. Nuo takan sytykkeet on ihan älyttömän ihania, toimiiko ne myös niinkuin on tarkoitus? Mun on pakko kans tehtailla tuommoisia!=)
    Iloista alkavaa viikkoa!!

    Riina

    VastaaPoista
  2. En oo päässyt kokeilemaan takkasytykkeitä, mutta olen kuullut kyllä pelkkää hyvää niistä! :)
    Ja kivaa, kun niitä on niin helppo ja nopea tehdä. Ei vaan tule kananmunia syötyä niin paljon että saisi kunnolla askarrella ;)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi !