sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Muuton jälkeisiä tunnelmia!

APUA!

En saa millään siirrettyä kuvia koneelle kodista kun piuha on jonnekkin muuton aikana kadonnut.

Noh, nyt on pari päivää asuttu uudessa kodissa -pahvilaatikkojen määrä pienentynyt pikkuhiljaa, tavarat alkaa löytää paikkaansa (ainakin hetkellisesti) ja tänään on jopa ikkunat ja lattiat pestyinä!

Eteinen on vielä alkuperäisessä kunnossa ja sovimme, että katsomme niitä kesällä yhdessä vaatehuoneen kanssa. Mutta kuitenkin, eteiseen pitäisi uudia kalusteet.. Kuinka vaikeeta sekin voi olla? :D Ja kun haluaisin sinne hattuhyllyn, kenkätelineen ja kenkäkaapin. Leveys suunnassa eteinen on 160cm, joten sinnehän mahtuisi tollaset;



Nämä olisi Ellosista.. Tosi kauniit ja tilaa vierelle jäisi vielä 60cm kenkähyllylle.

Haluisin, että kenkäkaappiisi kauheen korkea, että sen päälle saisi vielä jonkun peilin... :o Kattelin tätä Jyskin kenkäkaappia http://www.jysk.fi/750/137/3630004/a/catalog.. Mitä mieltä??

+ haaveilen, että tää Ikean Hemnes peili olis kiva siinä kenkäkaapin päällä..



1 kommentti:

  1. Moikka!
    Oikein paljn onnea uuteen kotiin! On varmasti aika mahtava tunne kun nyt vihdoin pääsitte omaan kotiin=)
    Kauniilta näyttää nuo Elloksen penkki ja hylly, sopivan simppelit, mut silti niissä on jotain tosi söpöä mun mielestä. Meillä on myös eteisessä naulakkohylly ja siinä alla kenkäsäilytys/penkki. Välillä vaan tuo naulakko täyttyy liikaa ja tuntuu, että se penkki häviää sinne alle. Etenkin näin talvella kun takit on paksuja ja muhkeita niin ei tarvi kuin pari takkia roikkua siinä ja on jo ihan tukossa. Tosin meillä on eteisessä myös ihan kunnon isot kaapit joihin sitten aina siirtelen vaatteet siitä naulakosta.

    Aurinkoista mieltä!!

    Riina

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi !