lauantai 24. maaliskuuta 2012

Lallalaa lauantai!

Tajusin taas eilen kuinka ihania ystäviä mulla on.. En enää uskalla lähteä itse Ikeaan (laskettu aika on huomenna) niin kaks ihanaa päivän piristäjää lähti hakemaan mulle kaikkea kivaa... :) Toivottavasti vaan löytävät kaikki, koska kun kaksi MIESTÄ lähtevät ostamaan sohvapöytää, valokuvakehyksiä ym pientä ei voi koskaan tietää mitä sieltä tulee ;) Oon vieläkin ihan ihmeissäni miten maailmassa voi olla miehiä, jotka lähtee vapaaehtosesti kahdestaan Ikeaan.

Noh, tällä viikolla kävin Hemtexissä, josta löysin aika kivoja pöytäliinoja..




Kellokin on löytänyt oman paikkansa. :) Ei minusta ollenkaan tyhmä, vaikka ajattelin ensin että sen pitää roikkua jossain, esim kettingissä..


Ja vaikka joka vuosi ajattelen etten mitään narsisseja osta enkä pääsiäistä laita, niin kuitenkin jostain syystä noita ihania kevätkukkasia meillekin ilmestyy. :)

Ps. Eilen oli rankka päivä. -Meidän takkahuoneen katosta tiputti vettä! Ja kaiken kukkuraksi mies oli töissä, ja jouduin panikoimaan muutaman tunnin yksin kotona asiaa.
Olin jo suunnitellut autojen myymiset ym kattoremontin tekemisen takia, mutta kuulemma hätä ei ole tämännäköinen (toivottavasti) vaan miehen ryömittyä välikatolla ja paikattua vuotavan kohdan asia ei ollutkaan niin iso kun luulin.
-Katosta ei tiputa enää vettä, mutta kaipa tuo pitää tarkistaa vielä parin päivän päästä.

-Ikean kotiinkuljetusta odotellen, Niina-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi kommentistasi !