keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Mielenrauhaa ja sydämensykkeitä

Voi iltavirkkujen iltavirkku. Tai sitten tuo vauva vaan osaa pottuilla mulle ennen ku on ees syntyny. Tänään on siis rv 40+3 ja niin hiljanen päivä kaikin puolin liikkeiden kanssa, että koko päivä menny tarkkaillessa niitä.. No päätin kuitenkin mennä tarkistuttamaan tilanteen... Ihan vain varmuuden vuoksi. Eka puoltuntinen meni nopeasti käyriä tutkiskellessa ja miettien mitä kaikki viivat ja numerot tarkoittaa.. Kätilö haki käyrän lääkärin katsottavaksi ja jouduin istumaan vielä toiset puoli tuntia siinä mehulasin kanssa.. Aika ei enää mennyt ihan niin nopeasti, kun tuntui että jokin on varmasti pielessä..




















Tunnin (ja mehun) jälkeen kuitenkin kaikki oli ok, ja käyrä alkoi näyttää viiden minuutin välein lieviä supistuksiakin - kätilö toivotti tervetulleeksi luultavasti jo ennen 4.4 (silloin siis käynnistetään) koska supistukset olivat niin tasaisia. :) Hope so! En kestä enää tätä hermoilua, olis jo niin kiva nähdä kun pikkunen hengittää ja liikkuu <3 Jaokei, ehkä myös alan toivoo että se hieman jännittävä synnytys olis jo takana päin. :)










Ostin HobbyHallista tämmöisen setin, johon kuuluu Isofix-telakka, turvakaukalo ja matkarattaat. Hintaa noille tuli muistaakseni reilut 600e - pitää toivoo että kestää ja on tarpeelliset. Kuitenkin meillä kuljetaan auton kanssa melko paljon, joten ajateltiin että matkarattaita voi melkein pitää autossa koko ajan.. :) Helppo sitten vaihtaa kaukalo telakasta rattaisiin!

2 kommenttia:

  1. Voivoi, meil viel kaikki hankinnat tekemättä.. Puuh :D Saa plärätä läpi minkälaista ja minkähintasta haluaa..

    VastaaPoista
  2. Juu kerkeehän sitä! Noissa saa kyl olla aika tarkkana, hurjii hintaheittoi riippuen paikasta. Jälkeepäin kuulin et Englannista ois saanu edullisemmin Regaron (kuulemma hyvä merkki!) tarvikkeita <:

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi !