lauantai 12. marraskuuta 2011

Hyvää Kansainvälistä pelipäivää! Minulle se siis tarkoittaa sitä, että saan rauhassa puuhailla omia "höpsöjä" juttuja kun poikaystävä pelailee ;) Aivan ihana päivä ollut! Kävin päivällä hakemassa rannalta lepän oksia, muita oksia ja erilaisia kaisloja. Maalasin niitä hieman spraymaalilla :) Kyllä olin taas onnellinen, että omistan farmariauton!:D Penkit alas vaan ja lähes kaksimetriset oksat kyytiin;)






Tämä on siis parvekkeeltani. Inhottaa, etten malttanut kuvaa varten edes järjestellä paikkoja askartelun jälkeen :/

Ja, koska huomennahan on Isänpäivä, leivoin kakun isälleni :) Ulkonäkö on ainakin ihan söpö, mausta en sitten tiedä ;) Kakku on siis suklaa-mustikkakakku (kuulostaa ainakin herkulliselta) <3


Hyvää Isänpäivää kaikille <3





4 kommenttia:

  1. Mitä ihanuutta se on taas askarrellu :)
    Aivan ihana, yksinkertasen kaunis... ei mitään lisättävää <3 Kyl on isit huomen onnellisia, täälläkin askarreltu isille kakkua.
    -S

    VastaaPoista
  2. Kiiiitos! Oli kyl ihana tunnelma illal parvekkeel, ois voinu istuu vaan siellä :)

    Oon 100% varma, et teijän isi pääsee myös nauttimaan kakun mausta :)

    VastaaPoista
  3. Heips!
    Ihana valotaideteos!!=) Mä aattelin kans jotain risuja väännellä kattoon kiikkumaan Joulun ajaksi (tai miksei pidempäänkin) ja niihin asian mukaista koristusta.... Inspiraatiota odotellessa:D
    Viimeiseen kirjoitukseeni viitaten; mä tein niitä takkasytykkeitä ja ne oikeesti toimii!! ja lisäksi ne on kivan näkösiä. Nyt meillä ei syödäkään mitään muuta kuin kananmunia, jotta mamma saa askarrella=)

    Riina

    VastaaPoista
  4. Ja eiks ollukki helppo tehdä? :) Tänää vois askarrella niitä lisää..
    Toi risu juttu on minust ja tosi kiva, mut en malttanu maalata tarpeeks montaa kerrosta ni ei oikee peittyny puu.. Siks sitä tekolunta ajattelin viel kokeilla :) Nyt vaan inspiraatiot kehii ;)

    Ps. Tietääkö kukaaan mistä löytäisin kuusen kynttilätelineitä, siis niitä oikeita.. Minne laitetaan oikea kynttilä.. hmm mikähän sen oikee nimi on..

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi !