tiistai 6. marraskuuta 2012

Valkoista, valkoista..

Kyllä mun nyt täytyy myöntää - pienen mustaan hairahduksen jälkeen olen vaan palannut takaisin aina niin ihanaan valkoiseen. Pikkuhiljaa kaikenlaiset mustat jutut ovat hävinneet olohuoneesta.. :) Jotenkin kai tämä talven tulokin alkaa vaikuttaa ja haluan vain pehmeää, romanttista kotiimme. Jopa harmaakin alkaa hieman väistymään. Blogin ulkoasukin sai kyytiä kun valkoisuus alkoi vallata mieltä :D Tulisi jo kunnolla lunta <3 Valkoista, valkoista ja pieni ripaus luontoa riittänee.<3 Löytyipä muuten ihanat hopeiset kupposet Robbarista (tais olla 3,99e/kpl) joten mukaahan ne lähti :)



Nimpparikukkakimpun nuukahtaessa sain muutamat parhaiten selvinneet talteen vielä uusiin maljakoihin. Taustalla näkyy tuo pieni pöytä, jonka tuunailin tarjottimesta ja kynttilänjalasta (kirppariostos). Sekin odottaa lunta, havuja ja kynttilöitä. Yritän edelleen olla hoppuilematta Joulun kanssa vaikka vaikeaa tekee. Olenkin nyt viimiset pari viikkoa uhrannut aikaani askarteluihin jotka päätyvät pukinkonttiin.

Mukavaa viikkoa kaikille :) Ja tervetuloa pari uutta lukijaa! <3

6 kommenttia:

  1. Valkoinen on vaan niin paras väri! Tosi kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna, kummasti sitä aina vain siihen palaa <3

      Poista
  2. Mäkin niin haluaisin piristää tätä kotia valkosemmaksi :) Ja joo, tulispa lunta!!

    VastaaPoista
  3. Voi että, kyllä sitä lunta saisi tulla! Ja mielenkiinnosta kyselen, että mistä tuo kynttilä-kruunu on hankittu? Itse metsästelen samanmoista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, en kyllä enään muista yhtään! Veikkaan että Prismasta joskus muutama vuosi sitten :)

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi !