perjantai 23. marraskuuta 2012

Viikot kuluu niin nopeasti!

Keskiviikko
Täällä ollaan sairasteltu minun osalta kausi-influenssaa. Pitkään aikaan mulla ei ole ollut edes pientä nuhaa - ja olikin ihan hurja olo koko edellisen viikon! Tämä viikko on mennyt nopeasti rästiin jääneitä juttuja tehdessä.

Kuumeisesti jännitän täällä saako meille laitettua tänä vuonna joulukuusta ollenkaan. Pikkuhiljaa poju on alkanut ryömiä (vauhdilla!!) ja tutkia kaikenlaisia paikkoja ja esineitä joten hieman jännittää mikä on kuusen kohtalo jos sen sisälle tuo. :D

Ajattelinpa kuitenkin tehdä yleiskatsauksen miltä meillä kotona nykyään näyttää, kun tässä on aikaa taas hujahtanut viime postauksesta.


- Näin ajattelin keskiviikkona, "huomenna kuvaan koko kämpän". Niinhän siinä kävi että nyt on...


..Perjantai
Enkä vieläkään ole kuvannut muuta kun olohuonetta! Joka paikassa koko ajan jokin hujan hajan eikä ole tehnyt mieli kuvailla. Juttukaan ei luista. En tiedä mistä kirjoittaisin? Ajatus harhailee milloin missäkin eikä pysähdy kuin hetkiksi, yleensä silloin kun ei ole mahdollisuutta kirjoittaa.
Ehkä se johtuu siitä että en yksinkertaisesti vain pysy oman elämäni perässä. Kaikkea tapahtuu koko ajan, hurjasti isoja juttuja tulossa - olen asettanut itselleni liikaa tavoitteita lähiajoille. V kasvaa niin nopeasti, että välillä mietinkin mihin hävisi kesä? Mihin hävisi se ihana vauva-aika josta raskausajan haaveilin? Sielä se on, pienen pienissä kultaisissa muistoissa kaiken sen uupumuksen ja arjen keskellä <3

Ehkä tämä niin sanottu ahdistus johtuu osin siitä että kuvittelin vuoden olevan pitkä aika kotona lapsen kanssa - ja nyt kun sitä on enään reilu kuukausi jäljellä, tuntuu että pitäisi saada hurjasti asioita tehtyä, nauttia joka sekunista jne. Omatunto käy kalvamaan jos on yksinkertaisesti vain huono päivä :D Hmm. Jospa otan nyt vain suklaalevyn tuolta ja lopetan tämän hömpän stressaamisen :)







Ja nyt tämä ihana blogi ilmoittaa sen kaiken aikaa pelänneen jutun. Kuvatila on loppu! 
Mitä keinoksi?! Oon kyllä halunnut vaihtaa jo jonkun aikaa blogin nimeä, että pitäskö aloittaa vaan alusta.. ;) Ihanaa viikonloppua kaikille <3

1 kommentti:

  1. Omat kuvat kierrätän nykyisin Flickrin kautta. Pikkasen työläämpää mutta eipä kuvatila blogista pääse loppumaan.
    Kotona olo lapsen kanssa menee tosi nopeasti. Itse olin yhtäsoittoa kotona viisi vuotta kun lapset oli pieniä ja jokaisen hetken koen olleen näin jälkikäteen kultaakin arvokkaampia.

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi !