keskiviikko 1. helmikuuta 2012


HUH, mikä alkuviikko!


Eli maanantaina meistä tuli virallisesti talon omistajia <3 siitä ollaan onnellisia! Toivottavast se talo kans pitää meidät onnellisin, eikä ala temppuilee pahemmin ;) + haettiin 100m2 laminaattia ja kaikki laatat! Jaksoin kantaa ehkä 9pakettia laminaattia, joten siinä oli avokille urheilua kerrakseen!

Tiistaina käytiin hakees miehelle kans perheauto (tosin sen tarpeilla, pojilla täytyy ilmeisest olla omat lelut) NOH, isofix kiinnitykset löytyy takapenkiltä, pääasia ;) Ja HUOM, käytiin Ikeassa.. en ostanut mitään ja selvisin sieltä ulos alle tunnissa, mihin on laskettu kahvitauko.......... En olis uskonu että sellasen päivän nään..


Ainii! ja viime sunnuntain löytöjä OllinOnnista;

Ihanan mallinen tuoli, KYMPILLÄ!




Iskän tädin miehen kuvaamia muistoja, jotka Olli oli teettänyt
postikorteiksi, näistä parhaat valitut pääsevät kehyksiin!
Kortteja siis myytävänä OllinOnnissa.






Muutama päivä ollaan nyt sit vietetty maalamisen ja tapettien repimisen merkeissä yms sellasissa hommissa ja tänäään pääsin vihdoin tapetoimaan! Eli kaks seinää maalasin (sävy: LAASTI x487)


Pikkasen näyttää kuvassa ruskeelle, mutta ei se noin iso ero oikeesti oo.. :) Tavotteena kuitenkin on että seinän sävy käy harmaiden sekä beigen väristen tekstiilien kanssa :)  Luultavasti ihan hyvä tulee! Ja tosissaan tänään kävin hakemassa 23 rullaa tapetteja.. eli hommaa riittää ;) Olohuoneeseen maaliseinien lisäksi, sekä käytävään tulee Borosan-mallistosta aivan valkoinen sileäpintainen tapetti. Melko helppo oli laittaa, vaikkakin yksin hieman hidasta hommaa.. Ihanaa kun alkaa näkyä muutoksia!

valkoista,valkoista <3


Huomenna tapetointi jatkuu.. Remonttimies aloittaa ens viikolla, joten silloin alkaa tapahtua ja pöly lentämään ;)

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun on jo tullut näkyvää muutosta!! Näyttää tosi kivalle! Älä vaan nyt rasita itseäs liikaa ettet joudu loppuajaks punkan pohjalle=)

    Remontti-intoa,

    Riina

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan, een rasita! :) Toi on lähinnä terapiaa, kun omassa rauhassa pääsee puuhastelee tollasia juttuja mistä nauttii :)

    Hurja into olis vaan jo päästä konkreettisesti sisustamaan muuallakin kun omassa päässä ;)

    VastaaPoista
  3. hehehee mikä varjo tossa yhes maalauskuvassa :D:D

    söpö blogi murusein <3

    -vilmis

    VastaaPoista
  4. joo ja jotain muutakin..... toivon et se on vyö xD :D

    VastaaPoista
  5. haha, hirveen vaikee sanoo muuten mikä on... :D

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi !