perjantai 10. helmikuuta 2012

Makuuhuoneessa alkaa muuttua..

Makuuhuoneeseen ostin Starkista Herba- malliston ruututapetin, johon hieman rakastuin! :) Sitä laitoin vastakkaisille seinille, ja muihin seiniin Borosanin valkoista tapettia, mitä tulee muuallekin kotiin.. 


Toi kaappi laitetaan umpeen, joten ootan että joku sen
umpeen laittais, että pääsen tapetoimaa! :)
Ja sitten ois vielä katon uusiminen ja laminaatin
asennus. Sit mie kannan sängyn ja muutan tonne <3


Tähän "syvennykseen" meille tulee ainakin tv, mistä saisin Ikean (olisko ollut Märkor) tv-kaapin? :/ Mistään ei meinaa enää löytää kivoja ja suht edullisia tv-kaappeja! 


Minusta toi tapetti on ihanaa, koska se on melko neutraali (miehen kaverin sanojen mukaan) ja se siis sopii harmaan ja beigen kanssa :) Ja jos innostun väreihin, ni luulen et nekii sopii ton kanssa!

Nojuu, aattelin kuitenkin, että tosta seinästä missä näkyy toi irrallinen kaappi, tulee sängynpäätyseinä. Haluisin kyl uuden sängynrungon.. Tollasen missä olis jalkopää vapaana.. :) Siihen päähän sais jonkun korin, minne vois päiväpeitteen aina laskea, koska oon ollu ihan pulassa kun ei tohon nykyseen mahdu/sovi mitään minkä päälle sen vois aina laittaa... JOLLOIN se pyörii lattialla kaiket yöt. :(


Tänään ainoa, mitä olen saanut aikaseksi, on pölypunkkien tappoprojekti - petivaatteet oli ulkona! ja kävin ostamassa huomiset herkut BabyShower juhliin.. ;) Ihanaa kun pääsee tyttöjen kanssa viettää aikaa ja hemmottelee hyvän ruoan ja juoman merkeissä. <3 Loppupäivä on mennyt telkkaria töllötellessä ja päiväunia ottamassa... ;) Täydellinen laiskottelupäivä siis takana!! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi kommentistasi !