sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kevään intoa

Hienosti alkanut tää päivä! Poitsu nukku yöllä reilut 6 tuntii putkeen, ja sen jälkee viel pari kolmen tunnin pätkää. Energiaa löytyi aamulla siivoamiseen (sain pölytkin pyyhittyä, mikä ei oo mun lempparijuttu!), pesin kaks koneellista pyykkiä ja puhtaat lakanat kuivuvat nyt ulkona <3 Imuroitu on, kissat pesty ja melkeen kaikki paikat järjestyksessä. -Mutta kaikista ihaninta on se tekemisen nautinto ja ilo. Tuntuu että energiaa riittäisi vielä vaikka mihin! :) Kaiken kruunaa tietysti aurinko <3

Mulle on tärkeetä perheen kesken vietetty aika. Eilinen ilta oli superkiva, koska lähdin illalla yksin käymään Siwassa karkkiostoksilla, joka tarkoitti tietysti sitä että laitoin volumet autossa täysille ja lauloin ja jammailin koko matkan. Oli niin rentouttavaa pitkäst aikaa! Loppuilta makailtii koko perheen voimin sängyssä, kateltii Greyn Anatomiaa ja syötii herkkuja joita ostin :) Oli ihanaa vaan rentoutua kahden ihanan miehen viekussa <3 Pari hauskaa juttua tuli mukaan Siwasta myös;

Tällainen koira pitää nykyään meidän oven paikoillaan!
Pieni kello makuuhuoneeseen :)



Pihalla olen saanut myös vähän siivoiltua, mutta ehkä joskus kymmenen vuoden päästä kaikki remonttisilppu ja rompe on saatu kerättyä kokonaan. Pieni pahe lopputuloksesta, ja eiköhän siitä saunan teostakin sitä romua vielä kerry..


Kevään ensimmäisiä kukkia meidän ihan omalta pihalta

Ootkos nähnyt jo perhosia? ;)

Tässä kuvaa pihan rinteestä, johon entinen asukas on istutellutkin jotain.. Pitää kesällä katsoa mitä kaikkea sieltä nousee. Mutta veikkaan, että hieman kukka muutoksia on tiedossa lähivuosina!

Tykkään näistä meidään rinteen vieressä olevista rapuista.
Ympärille olisi kiva saada kukkia?

Äkkiä terassi siihen kuntoon että pääsee grillaamaan! Muutoksia luvassa.. ;)

Meidän uusi grilli. Miehen yksi silmäteristä!


Ihanaa kun kesä alkaa olla ihan nurkan takana, jään odottelemaan inspiraatiota sinisievikkien istutukseen ja kesäkukkien ostoon.. ;) Ihania kevätpäiviä!




2 kommenttia:

  1. Vooi, pääset nauttimaa keväästä ja kesästä kera pikkusen kaverin =) Miä saan nauttia kesästä hyvin raskaanoloisesti vaan.. :D Noh vuoden pääst kesällä meilläki on sit jo isompi taapero kenen kans nauttia kesän riemuista =)
    Meil on kans vähän sama homma, et saa tänä vuonna katella mitä pihan uumenista nousee, ehkä sit ens vuonna suunnitella omii istutuksii tms!

    VastaaPoista
  2. Kyllä mä jo niin ootan et oon kunnolla parantunu ja energiaa alkais löytyy useemmin ku joka kolmas päivä ;) Aika menee kyl niin nopeesti että kohtahan se pikkunen sinne teillekin tulee :)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi !