tiistai 19. kesäkuuta 2012

Uutuuksia!

Hei vaan hei ja terveisiä Tallinnasta! Saa nähdä pääseekö nää saunaan juhannuksena. Alkaa tulla hieman kiire lauteiden kanssa.. ;) Ah, viikko on alkanut reippaana; eilen päiväreissu Tallinnassa kolmen tunnin yöunilla oli ihana, mutta ei se ikinä rentouttavaa ole vaikka siihen pyrkiikin... Noh, nyt on minulla ja ystävälläni tatuoinnit vallan uudet! ;)



Suosittelen!


Mies oli paneloinut eilen saunan loppuun ja pääsin tänään käsittelemään sen. Joo, "hauskaa" oli se kun laivalla oltaessa ukko soittaa että jos hän kävisi ostamassa saunan käsittelyaineen...(ja käsittelisi sen) Luultavasti kaikki laivan terassilla istuneet kuulivat kuinka koitin selittää että haluan RUSKEAN sävyn, ei vaaleanruskean vaan TUMMANruskean. Noh, mies siellä toisessa päässä koittaa ymmärtää mikä on tummanruskea, ja kovaan ääneen selitin että sellanen harmaanruskea, ei mikään keltanen. Jonkin aikaa siinä rautalangalla koitin saada mieheni ymmärtämään että minkä värinen saunasta pitää tulla. (mieheni olisi siinä vaiheessa halunnut vielä vaalean saunan joten voitte ymmärtää pienen jännitksen tunteen) ja loppujen lopuksi sanoin suunnilleen näin: "ei oo kivaa tulla kotiin ja käydä itkemään jos se sauna näyttää ihan kamalalta."


Ihana rakkauspari, ihana rakkauskaupunki

Puhelu päättyi kuitenkin mun osalta aika luotettavin mielin, kunnes myöhemmin illalla kun juteltiin ja kysyin että nooooh minkälaisen purkin ostit. "No mustan". Mun reaktio oli siihen lähinnä "......miksi?" Ja vastaukseksi saan: "No etkö sä mustan siitä halunnu?" huoh... Ei se kuitenkaan sitä ollut käsitellyt, niin ajattelin että kerkeen seuraavana päivänä hakea uuden sävyn.. :D Kuitenki sitten kun menin kotiin ja näin testilaudat niin aattelin että höh.. kokeillaan!





















Tänään kun sudin ensimmäistä seinää, oli melko sekavat tunteet. Seinä näytti ihan sinisen vihertävän hirveältä. Koska ei tosissaan mitään ihan mustaa saunasta haluttu, niin laimennettiin saunavaha puoleksi vedellä. Toivon siinä että ehkä se siitä kun kaikki pinnat on vedetty.. Kuivuessaan pinta näytti vaaleammalta vihertävän sinertävän hirveältä. Vasta kun kaikki pinnat oli valmiit ja näin kokonaisuuden, lopputulos oli mielestäni (ja miehen mielestä) aivan täydellinen <3 Juuri sopivan harmaa, juuri sopivan ruskea, juuri sopivan tummuinen ja juuri sopivan elävän näköinen. IHANAA!
Eikä sauna näytä enää mielestäni yhtään liian valoisalta, kun taas vaaleilla paneleilla oli.



Miltä näyttää? :)


Ps. Sadepäivinä kannattaa nauttia raikkaasta luonnosta ja ehkä myös herkutella!


Lettujen kanssa marjasosetta, mansikkakermavaahtoa sekä banaaniviipaileita!


Ainiin, tatuointi kuvaa laitan heti kun jaksan käydä räpsimään ;)


4 kommenttia:

  1. Ihanan värinen tuli saunasta :)

    VastaaPoista
  2. Oo kiitos, vinkkejä otetaan vastaan lauteiden sävystä! Ite oon ehkä samansävyisen kannalla, mutta avoimin mielin mennään ;)

    VastaaPoista
  3. ihana tuli saunasta!!Jään ootteleen tatskakuvaa!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oottakaa vaa kun näätte lauteineen.. Lähempänä on kuin oisin ikinä uskonu! :)

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi !