maanantai 30. heinäkuuta 2012

Superrkiva maanantai!

Moikka kaikille tänne eksyneille! <3

Tänään oli ihana päivä kera hyvän ystävän - otettiin farmariauto alle ja lähettiin kesä"retkelle". Päämääränä meillä oli Loviisan Suurkirppis. Onkos kukaan käynyt siellä? Tosi kiva, siisti (ei liian täyteen ahdettu) isoiso kirppis. Suuri huonekaluosasto, jossa lähinnä antiikkia, paljon pöytiä joiden anti oli mielestäni paljon parempi kuin Kotkan kirppareilla. Noh, toisaalta siellä oli hinnatkin kohdillaan. Joitakin löytöjä sentään tein jossa mielestäni oli hinta kohdillaan :)


Jotkut ilmeisesti käyttävät hyödykseen myös nyky"muotia" sisustustavaroissa. Sattui hassu tilanne kun kysyin eräältä rouvalta ihanasta keraamisesta tähtikastelukannusta jota hän oli juuri laittamassa esille. Rouva kertoi että kannu maksoi 12e. Hetken mietin jo ostoa, kunnes vilkaisin pohjaan, jossa oli hintalappu 4,90e!! Enpä kehdannut hänelle vinkata, että kannattaa varmaan ottaa alkuperäiset hinnat pois tuotteista vaan jätin kannun pöytään ja lähdin hymyssä suin pois. Kaipa tuokin sitten lisätienesti.

Kirppariostoni:

4kpl kuppeja 1e
hopeinen tarjotin 1,5e
vanhat leimasimet 10e
kynttilänjalka 1e
vanha raastinrauta 12e
leivosvuoka 3e

(pöllöpussi Ruukista ja Loviisan keittiöputiikista mini leivosvuoat)







Loviisasta bongattiin myös muutama muu kirppis, josta ystävä löysi uuteen kotiinsa ruokapöydän. Käytiin myös Vanilja Homessa, jossa oli kyllä taas kaikkea ihanaa <3













Takaisin tulomatkalla piipahdettiin Ruukissa, kierreltiin kaikki ihanat käsityöliikkeet ja syötiin mielettömän hyvä lounas Ravintola Ruukinmyllyssä. Mietiskelin siinä, että toivottavasti paikalliset osaavat nauttia siitä kauneudesta mikä siellä on :)


Ps. seinävitriini ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi kommentistasi !