keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Viikko yksin

Mies on ollut alkuviikon pois kotoa, joten olen koittanut pitää itseni kiireisenä - tehdä juttuja joita tykkään tehdä yksin ja ettei ikävä ole päässyt yllättämään.

Vanhemmiltani

Ystäväni - lapseni kummi oli meillä yökylässä, syötiin hyvää ruokaa ja kun vauva oli mennyt nukkumaan katseltiin vanha Nalle Puh- elokuva. Juteltiin siitä kuinka nuo vanhat Disneyn elokuvat on vaan niitä parhaimpia!

Ollaan askarreltu isäni kanssa minulle seinävitriiniä vanhasta ikkunasta - johon olen supersuper tyytyväinen, enkä malta odottaa että se saa paikkansa eteiskäytävän seinältä! <3


Tänään käytiin V:n ja iso-mummin kanssa Haminan Great Kidsissä, Sisustus-Laventelissa vähän shoppailemassa. Iso-mummi oli ihana ja osti V:lle kaikkea kivaa ja söpöä - kiiitos siis hänelle! :) Lopuksi käytiin kauniin kauniissa Huovilan konditoriassa kahvilla - sekä tietysti makeilla leivoksilla. Tarttuipa sieltä hieman kotiin vietävääkin! ;) Inhottaa kun en ottanut kameraa mukaan. Hamina on todella kaunis kaupunki.




Tänään mies tuli käymään kotona, ihanaa kun saa nukkua sen vieressä kun viime yö oli aika pelottava :o Kuuntelin vaan kaikkia ääniä, enkä osannut nukkua. Nooh, huomenna hän lähtee takaisin harrastustensa pariin ja tuleekin seuraavaksi sunnuntaina. Onneksi alkaa Meripäivät niin on tekemistä loppuviikoksikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi kommentistasi !