lauantai 1. syyskuuta 2012

sellainen lauantai

Kaikkihan alkoi siitä kun pyysin miestäni asentamaan jotain näistä keskeneräisistä asioista täällä kotona.
Noh, pienen väännön jälkeen sain hänet suostuteltua laittamaan vessaan hyllyä, jonka minä olin sinne todella käytännöllisesti (hieman itsepäisenä) ruuvaillut. Mun mielestä se menee niin, että kun ruuvaa seinään, niin ruuvi pysyy siellä ja sillä selvä. NOH, hylly kuitenkin on siellä heilunut ja tippunutkin pari kertaa alas meidän "kivan" (kyprokki?:D) seinän takia.

Mies etsi koolausten paikkaa seinästä, ja toisen löysikin - johon sitten hyllynkannatinkin ihan tukevasti näytti asettuvan. Toisen kannattimen kohta ei ollutkaan sitten yhtä hyvä, ja lopputulos oli: yksi kannatin seinässä + 6 reikää tapettiseinällä ja hermoheikko mies, joka ilmoitti että tämä oli nyt tässä.

Siirryttiin kylpyhuoneeseen. Sinne meni ihan sutjakasti uusi valaisin - mitä nyt sain kuulla hieman hermostuneita kommentteja siitä että "kun mikään ei ole ihan niin yksinkertaista".

Loppujen lopuksi kotona oli hirveä kaaos, ruuveja, meisseleitä, pahvia, paperisilppua ym kaikki paikat täynnä. Mikä tietää siis sitä, että minulta menee hermo... Kävelin pari kertaa vessan ohi ja itkua tihrustin, kun kaikki oli päin peetä! Mun vuoro siis hieman lausua hermostuneita kommentteja miehelle, joka alkoi puuhastelemaan omia juttujaan. 

Istuin vessassa hetken ja pyörittelin eri vaihtoehtoja miten hyllyt saisin seinälle.. Ja lopuksi kaikki näyttää tältä:







Noh, loppu hyvin kaikki hyvin. Molemmilla hymy huulilla ja koska tällä äitillä oli muuta tekemistä tänään niin tilataan jostain ruokaa ja eiköhän me saunomaankin mennä uutta valaisinta katsomaan ;)

Mukavaa viikonloppua,
Niina

Ps. Huomenna arvotaan voittaja, sekä pieni postaus Porvoon Ostosten yöstä!


4 kommenttia:

  1. Kaunista sinulla siellä on. Tuo pieni kaappi on vallan hurmaava! Mukavaa iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kirpparilöytö :) Hieman maalia pintaan ni tuli kyllä ihan kiva! :) Seinäkaapeissa on vaan se huono puoli minulle, etten löydä niille mitään paikkaa seinältä vaan ne kököttelee sitten jossain pöydän päällä ;)

      Poista
  2. Siis nää sun sisustusjutut oo aina vaa mahtavampii :) En voi käsittää, et kuka saa vessastakii noin älyttömän kauniin näköisen!! Teil oo kyl aivan ihana koti, ku joka paikas näkee oman kädenjäljen :) ja todella söpö poika :))

    -Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kommentista Jonna! :) Menin ihan sanattomaksi <3 Tervetuloa uudestaan vierailulle!

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi !