torstai 17. toukokuuta 2012

Helatorstai ja uusia juttuja ;)

Kävin eilen ostamassa ja hakemassa hieman uusia huonekaluja, kun sain vanhoja myytyä.. :) "Työhuoneeseeni" ostin Jyskistä Annika-senkin, eteiseen saman sarjan sivupöydän sekä petyttyäni kirppis lipastoihin - hain äidiltä sen vanhan lipaston jonne vaavan vaatteet löysivät paikkansa.
Siinä siis näkyy "uusi" lipasto!

Oveen laitettiin pienet taulunaulakot :)


















Ja Karhulaan on tullut uusi liike - Tamburiini (http://www.fonecta.fi/tuotteet-ja-palvelut/Kotka/2658812/Tamburiini+Tmi/) aivan ihania tuotteita ja palvelua! Täytynee alkaa käydä siellä useammin :)

Tosiaan eilen illalla sitten kävin kasailemaan huonekaluja jotka ostin.. Sivupöytä meni ihan hyvin vielä, mutta en suosittele kenellekään väsyneenä kasailua! Hah, muutamaan otteeseen jouduin senkin kanssa ottamaan takapakkia kun huomasin että olin laittanut jonkun osan väärinpäin. Luovutin, kun olin saanut suurimman osan kasattua ja menin nukkumaan (ärsytti kylläkin kun jäi kesken ja melkeen lähdin uudestaan hommiin). Noooh, aamulla sitten jatkoin operaatiotani kuuden jälkeen. Oi että sitä onnea kun kaappi oli pystyssä, mitä nyt hieman ovet vinossa, kun en tosiaan osaa niitä säädellä.

Tässä siis eteiskäytävästä kuvaa. Seinille en ole vielä uskaltanut
mitään laittaa, jos järjestys ei jääkään tällaiseksi.

Siinä näkyy hienosti kasaamani senkki! :DD Siis eihän tota huomaa jos sitä ei tarkasti katso.
Ja on kyllä paljon kivempi kun se musta :)
Kaveri tuli hakemaan vanhan hyllykön pois ja alettiin nostamaan mieheni kanssa sitä uutta paikoilleen. Sekunti ehkä meni kun kuuluu huuto "Siis mitä? Eihän tätä voi edes nostaa!" Yksi ruuvi oli jääny lukitsematta ja päälyslevy ei ollut yhdestä kulmasta kiinni. Ei siis sen kummempaa, hyvinhän se pysyy kasassa! Mieheni sitten alkoi katselemaan senkkiä tarkemmin ja hetken heiluttuaan ruuvimeisselin kanssa ja kiroillen etten saa kasata enää ikinä mitään, kaappi on ehkä hieman turvallisempi... :D Olin siis jättänyt pari muutakin ruuvia kiristämättä ja lopputuloksena on nyt sitten laatikot ja ovet länkällään oleva senkki. Hmm... Pääasia että se on valkoinen ja ihana?<3 Huone näyttää tuplasti isommalta ja ennen kaikkea valoisammalta! :)

Vuoden -55 ja -56 Kymen Sanomat kirpparilta 2e
Työpöytäni alla on kivasti säilytystilaa















Vanhasta työkalupakista tuli mulle aika kiva kynien, papereiden ym
säilytyslokerikko



+Uusien huonekalujen johdosta sain ihmeellisesti energiaa siivota koko 150m2, pestä pyykkiä ja järjestellä tavaroita uusiin paikkoihin. ;) Marmorikakkua himottaisi vielä käydä tekemään, mutta ensin kahvia ja pikapäikkärit jos malttaa!

------------------------------------------

Unohin sitten julkasta tän päivällä. HYVÄ SUOMI!! <3 Tippahan se tuli linssiin siinä kun 8 sekuntia oli peliaikaa jäljellä ;)

En sitten nukkunut päikkäreitä enkä tehnyt kakkua. Mutta, kaikin puolin ihana päivä ja kesäinen sade (-ukkonen) piristi kovasti!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköstä kun on esillä muutama vauvan vaate, ne on niin söpöjä <3 Voisitko esitellä mitä suosikkeja teidän pikkuisen vaatekaapista löytyy? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 Kiva idea, täytynee pistää korvan taakse ;)

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi !