sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Viikonloppu

Onpa ollut kiva viikonloppu, vaikkakin vauva on nukkunut aika huonosti ja oon ollut hieman väsynyt. Ja väsyneenä oon aika kiukkunen (ainakin miehelleni joka on nukkunut viime yönäkin lähemmäs 12 tuntia). Perjantaina käytiin ystäväni kanssa Pasaatissa etsimässä minulle ja vauvalle nimiäisiin jotain vaatteita. Vauvallehan ois ollu vaikka ja mitä, nimiäisiin ei kuitenkaan hirveesti vaihtoehtoja :/ Mutta nämä sieltä tarttui mukaan..



Tämmönen pitsitoppi, jonka alle valkonen pitkä toppi +
mustat housut tai leggarit. Kengät ja korut hakusessa.. :o



Perjantaihin mahtui myös hieman leipomista ja saatiin tuljaisia Italiasta :) Anoppi toi ihania maustepusseja joita pitää varovasti koittaa eri ruokiin, suklaata, tuoksupussin ja iiiiihanat housut meidän pienelle miehelle. Soviteltiinkin niitä ja varmasti ne laitetaan juhliin päälle ;)

KIITOS http://sokeriaaa.blogspot.com/ <3 Super ihanaa marmorikakkua :)
Lauantai meni lattiaa pestessä ja autoa vahatessa. Oli muuten luultavasti eka ja viiminen kerta ku käyn hinkkaamaan kolmee tuntii yhtäkään autoa. Ihan miesten hommaa tollanen. Paitsi että olihan se kiva sitten valmista autoa hivellä ja kiillotella.

Meidän pihalla kasvaa tämmönen puu (en vielä tiedä mikä se on) mut minusta se on täydellinen <3

Tänään pääsin pitkästä aikaa käymään Ollin Onnissa. Mitään löytöjä en tehnyt, mutta ostin tervaöljyä sekä vanhan ajan vihreää väritahnaa. Sitä voi sekoittaa öljymaaleihin, joten pitää joku päivä kokeilla maalin sävytystä. Ehkä kiikkutuolista tuleekin vihreän sävyinen? :) Ostin kaupasta grillattavaa, tänään voisi syödä ulkona!

kahvihetki <3




Kanojen kanssa grillailtiin folionyyttejä, jotka piti sisällään:

-herkkusieniä
-tomaattia
-paprikaa
-sipulia
-creme bonjour cuisine tomaatti & välimeren yrtit ja
-ripaus italiasta tuotua pippuria ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi kommentistasi !