keskiviikko 9. toukokuuta 2012

kahvia ja kutsukortteja

Kävin kirjakaupassa, josta mukaan tarttui vaikka minkä näkösiä askartelutarvikkeita. Ihmettelinpähän vain, miksi sellaisia KAUNIITA kutsukortteja ei ole valmiina, missä lukisi valmiiksi kutsu. Joo okei, olihan niitä sellaisia, missä oli Haisuli, Jack Sparrow?? ja mitä lie muita.. Sainpahan ainakin syyn askarrella itse. Ei nimittäin ole mun juttu lähettää nimiäiskutsukortteja Jack Sparrown tähdittämänä.

Tältä nyt siis näyttää mun keskeneräiset kutsukortit!



Ostin muuten samalla reissulla sormivärejä.. Pitäisi alkaa tekemään vauvan kanssa käden ja jalanjälkiä, mutta pelottaa? Mitä jos se kerkeekin laittaa suuhun sormivärillä tahmatun käden? Suunnittelin äidilleni Äitienpäiväkorttia/taulua, jossa olisi meidän molempien kädenjälki. +ostin raskausaikana taulun, johon laitetaan joka kuukausi kuva vauvan jalasta tai kädestä (jonka haluun tehdä sormiväreillä..)
Eilen oli melkoinen kahvittelupäivä, kaksi ystävääni kävi meidän minimiestä katsomassa. Toinen jopa alkoi itkeen kun kuvitteli pitävänsä sitä sylissä :D Voi tätä meidän pientä naisten sydänten sulattajaa ;)


Kahvitarjoilu oli hieman maukkaampaa toisille vieraille, kun innostuin leipomaan... TAAS.
Onneksi melkein kaikki meni, koska mieheni jo kerkesi ilmoittaa ettei joka päivä kukaan jaksa syödä tuollaisia herkkuja.. En kyllä ymmärrä miksi... ;)


Toi oli supernopee ja helppo tehdä, ja ihme kyllä, meiltäkin löytyi kaikki tarvikkeet valmiiksi kaapista!

Ps. Näin meillä kannustetaan Suomea ;) Oli ihan pakko ostaa äijälle oma kisatutti!

2 kommenttia:

  1. Sä oot kyllä ihan todella superenerginen kun jaksat usein leipoa ja laittaa ruokaa, askarrella, puuhailla pihalla ja sisällä, päivitellä blogia ja hoitaa pientä lasta siinä sivussa :)
    Tosi kiva blogi ja teillä on ihana talo!
    Tulevia postauksia odotellen... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanan piristävästä kommentista! Tuollaiset on niitä pieniä iloja joista yritän muistaa nauttia myös silloin känkkäränkkä-päivinä. Ihanaa kevään jatkoa Sinulle!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi !