torstai 10. toukokuuta 2012

Tänään oli ihanan kesäinen ilma, käytiin vauvan kanssa Anjalassa näytillä ja taaas poika sulatti parin tytön sydämet! Kiva huomata, että alkaa itsekin olla jo sen verran parantunut että jaksaa lähteä ulos kotoontakin joskus.. Poitsu alkaa olla jo päivisin melko paljon hereillä ja ehkä jotain hymyn poikastakin se välillä näyttelee.. :) Pehmoleluille on myös kiva jutella innoissaan! Eipä meillä ihan luksusta päivät kyllä ole, aika paljon ilmavaivat kiukuttaa toista, mutta onneksi vielä ollaan yöt saatu nukkua hyvin.


Mutta, sainpa viimeisteltyä kutsukortit tänään! Tälläisiä niistä nyt tuli ja bongasin netistä kauniin runon korttiin, joka ainakin sai minut hieman kyynelehtimään :)




Ps. Meillähän ei ole näkynyt telkkarista muuta kuin välillä 1, 2 ja Fox. Mieheni on tapellut antennin ym kaapeleiden kanssa - antenni + kaikki muut sen ja tv:n välillä voitti kuitenkin 6-0. Tänään meillä kävi antennikorjaaja ja nyt meillä näkyy telkkari!<3 Saa nähdä viekö se kaiken aikani tästä lähtien, mutta yritän parhaani pitää itseni aktiivisena myös kodin ja pihan kanssa. ;)

1 kommentti:

Tulen iloiseksi kommentistasi !