tiistai 22. toukokuuta 2012

Lenkkitie

Ihana aamu, käytiin neljän kilsan lenkki heittämässä. Yritän erittäin kovasti alkaa lenkkeilemään ja saada sulateltua ees noita kakkuja mitä koko aika teen... :D Ihan niinkuin raskauden jälkeen ei ois jo tarpeeksi sitä ylimäärästä jäänyt.. Joooo, on kyl "kunto" hävinny jonnekkin muualle vuoden aikana.. Yritän nyt pitää itteeni niskasta kiinni ja alkaa aamusin käymään lenkillä ennen ku tulee tuskasen kuuma.

Ihanaa oli nauttia luonnosta ja ihastella maisemia. Siis uskomattoman kaunista <3







Kotiinpäin tultaessa kuitenkin huomasin ettei meidän kotinurkkiakaan ole jätetty rauhaan Mc Donald's roskilta. Luulis että ruoat kerkee jäähtyä jo reilun 15km aikana. En tiedä miten muissa kaupungeissa on, mutta täällä ainakin ihmiset ovat ihan uskomattoman ärsyttäviä kun heittelee mäkkiroskia minne sattuu. Ensin pitää mennä autolla syömään jonnekin rauhalliseen paikkaan jossa on kaunista, sitten heittää ikkunasta roskat siihen tien varteen. No, eipä ole kaunista enää. Tuskin kukaan menee siihen samaan paikkaan syömään edes mäkkäriruokaa, vaikka loppujen lopuksi heittäisi itsekin roskat maahan.


En sano, etten olisi itse ikinä roskia luontoon heittänyt - olen. Mutta jotenkin aina on nyppinyt niiiin paljon se, että kun menee jonnekin missä kuvittelee olevan kaunista ja ihanaa - onkin täynnä jotain ällöttäviä levinneitä (hyvin usein) Mäkin roskia. Kaikista naurettavin paikka täällä Kotkassa on yhden sillan alusta, johon ihmiset hyvin usein menee syömään. Olen käynyt siellä itsekin. Sinne on kaksi kannellista roskakoria (turha siis syyttää lintuja) sijoitettu jopa niin, että luultavasti auton ikkunasta saisi ne sinne työnnettyä, mutta ei. Yleensä maa on täynnä ko. ketjun paperipusseja, hampparilaatikoita, ketsupista tursuilevia papereita ym ym. En vaan käsitä, miten ihmiset on niin piittaamattomia ja laiskoja ja äh, raivostuttavia.


Enkä todellakaan väitä, että pikaruokien roskat on mitenkään pahempia kuin muut roskat, ja joo itsekin roskaan silloin tällöin.. Mut jotenkii vaan suututtaa tollanen käytös. Kai se johtuu siitä, että oon leikkinyt pienestä asti sellaisen paikan vieressä jossa tätä juttua myös harrastettiin. Tosi kiva mennä sellaiseen rantaan leikkimään, missä aarteiden (nättien kivien ja simpukoiden) keskellä on likaisia roskia.

Meillähän siis viedään Mäkin ja nakkareiden roskat kiltisti lähimpään roskikseen tai kotiin, ja ainakin mun seurassa kaikki ystäväni tekee samoin.

Kiiiitos blogi, kun sain avautua aiheesta. Helpotti huomattavasti ;)


Ps. Tein tänään kakkua, yllätys yllätys. Tarkoitukseni oli tehdä hyydytettyä marianne crush-kakkua rahkasta. Sekoilin hieman aineksien määrien kanssa, joten sekoittelin sitten oman pään mukaan sinne hieman turkkilaista jogurttia ja sitruuna tuorejuustoa jotta se ei olisi kokonaan kermavaahtokakkua.


 Vuosi sitten ei olisi ikinä uskonut että leivon, saati sovellan yhtäkään ohjetta mihinkään suuntaan. Tänään muistin hyvän kokkaaja ystäväni Satun. Olen onnellinen ystävistäni, jotka ovat antaneet elämääni pieniä suuria ihania hetkiä. <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi kommentistasi !