torstai 3. toukokuuta 2012

Hetki yksin.

Kun muutettiin tänne "maalle", kaikki olivat huolissaan siitä miten jaksaisin täällä olla. Sanoin kaikille että ihan sama missä asun, kun liikun autolla kuitenkin aina - joten sama se on ajaako 2km vai 20km esimerkiksi kauppaan! Ja sitä paitsi nautin tästä hiljaisuudesta. Ihanaa kun ei kuule muuta kun lintujen laulua ja satunnaisia naapurin mölyjä. ;) Olen oikeastaan aina asunut joko junaradan tai autotien vieressä, joten onhan tää aika luksusta kun ei mitään kuulu.

Myös jotkut (kuten äitini) oli varma siitä että kuolen tylsyyteen äitiyslomallani. Okei, myönnän että kolmeviikkosen kanssa ei ole niin helppoa "vaan lähteä jonnekkin" kuten aikasemmin ajattelin. Mutta kukaan ei oikeen näytä ymmärtävän, että nautin niinkin hölmöistä jutuista kuin roskiskaapin siivoaminen.... TIEDÄN, olen outo. Mutta on se ihanaa kun tavarat ovat järjestyksessä. Toivoisin itseltäni kuitenkin järjestyksen ylläpitämisen taitoa.. Koska luultavasti parin viikon päästä kaappi näyttää samalta kuin toissapäivänä.






Ennen meidän miljoona muovipussia oli survottu tuonne samaiseen ämpäriin. Noh siis totuushan oli että kun kaapin avasi, muovipussit lenteli ja tursuili joka paikkaan. Myös kaapin tausta oli täynnä muovipusseja. Ja mikä sen raivostuttavampaa kun roskista vaihtaessa ottaa rikkinäisen muovipussin! Luultavasti sitä ei edes huomaa ennen kuin lähtee viemään täyttä pussia pois, ja kaiken maailman ihania nesteitä valuu pitkin kotia......... Meilläpä ei oo enää siis reikäisiä pussejakaan!

Sainpahan vuodattaa elämäni pieniä ongelmia, kiitos!


4 kommenttia:

  1. joo, toi siivous on myös munkin juttu! terveisin nyt alkaa jo 3 kaappien siivousurakka kun ei vieläkään tunnu olevan TARPEEKSI siistiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullakin ois edessä kunnon vaatteiden inventaario! ajattelin korjaa/luopua kaikista missä on reikä/maalia/tai muuten vaan kulahtanut. Oon tunnetusti aika varomaton vaatteiden kanssa kun tekee juttuja, niin maalii löytyy yllättävän monestakin vaatteesta :D

      Poista
  2. Ja voin sanoa, että siivoilet roskakaappeja ynnä muita vielä nyt, kun vauva on pieni, mutta kun se liikkuminen alkaa ja päikkärit vähenee, huomaat, että kaikki jää tekemättä ja viiletät pikkuriiviön perässä... ;) Ja sitten kun on ne päivän ainoat lyhykäiset päikkärit, yrität epätoivoisesti hoitaa kaikkia juttuja... Ei tule tekemisen puutetta ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee siis toivoo että energiaa ja vauhtii riittää äidilläki ;)

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi !