lauantai 5. toukokuuta 2012

Kesä tulee!

Mulla menee näköjään ihan oikeesti niin, että joka toinen päivä on pirtee ja joka toinen loppuunkuluneenväsynyt. Ei aivot raksuta sen vertaa huonona päivänä et jaksais tänne purkaa. MUTTA, tänään on ollut pirteä päivä!

Mentiin koko perheen voimin ulos puolilta päivin (hyvin nukutun yön jälkeen<3); mies oli antennin vaihto hommissa katolla ja minimies tuhisi vaunuissa - minä istuttelin orvokkeja ja lumihiutaleita. Sinisievikin ja silkkiunikon siemenetkin pääsivät maahan. Toivottavasti ei enään palellu.


Siinä menee sinisievikit puulaatikkoon.

Voisi kuvitella että ne olisi sinisiä mutta....
Tänä vuonna siis yritän suunnitella mitä kukkia ostan.
Pyrin pitää kaikki valkoisina ja vihreinä. Lisäksi haluaisin
muutaman ruusun. Saa niitäkin tietysti valkoisena.. ;)

Melkein lupasin itselleni etten ostaisi tänä vuonna orvokkeja, mutta tulihan niitä sitten ostettua!



Ihanaa oli tonkia ja siivoilla pihaa. Sain loputtomalta tuntuvan määrän energiaa! Muutaman tunnin jälkeen tultiin sisälle, ja kerkesin tehdä elämäni ensimmäisen kääretortun. Tai tarkemmin mansikka-suklaaruusukakun. Pirkka ohjeet on loistavia ;)
































Omasta kakusta ei iiiihan tullut noin nätti..... Mikä meni vikaan? :D Mutta maistu kuitenkin hyvälle! Ja sehän se pääasia on. Enkä sano että oma tekeleeni olisi ruma, mutta ei kuitenkaan ihan samannäköinen kuin kuvassa.

Kesähän on grillailun aikaa ja nyt kun saatiin ostettua kunnon grilli, mieheni on innostunut grillailemaan lähes joka päivä. Mun oma kotikokki Gordon Ramsay<3


-N

1 kommentti:

  1. Pitkästä aikaa taas lukemassa sinun blogia=) Ihanaa kun kesä tulee ja saa kuopsutella puutarhaa. Teidän piha ja terassi näyttää tosi kivalta ja viihtyisältä jo nyt ja varmasti siitä tulee vieläkin onnistuneempi kokonaisuus kun saat toteuttaa ittees siellä. Meille tuli just äsken kaksi kuormallista multaa, joten ei ole päänvaivaa kuinka viettäisin vapaapäivää =)

    Aurinkoisia päiviä toivotellen,
    Riina

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi !